Puzzle IT gaat uitbreiden!

Wij zijn verheugd te mogen mededelen dat naast IT, wij officieel gaan uitbreiden met Communicatie. Momenteel doen wij dit vooral beiden binnen de overheid en semi-overheid.

Ondanks ons korte bestaan, krijgen wij veel aanvragen voor Communicatie. In ons bedrijf is de kennis en het netwerk aanwezig, dus na een aantal strategische sessies hebben wij besloten dit toe te voegen aan ons portfolio.

In de huidige digitale wereld zijn IT en communicatie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Digitale Transformatie heeft geleid tot een revolutie in de manier waarop we communiceren. IT speelt hierin een cruciale rol, omdat het de technologieën biedt die deze transformatie mogelijk maken. Denk aan sociale media, cloud computing, mobiele technologie en big data.

Wij zien het als een toevoeging met voldoende raakvlakken

IT en communicatie werken samen om de efficiëntie en productiviteit binnen organisaties te verhogen. IT-systemen stellen ons in staat om snel en effectief te communiceren, wat leidt tot betere samenwerking en snellere besluitvorming.

Ook in een tijd waarin cyberbeveiliging een hot topic is, speelt IT een belangrijke rol in het beschermen van onze communicatie. Versleuteling, firewalls en andere IT-beveiligingsmaatregelen helpen om onze communicatie veilig te houden.

IT en communicatie stimuleren samen innovatie. Nieuwe IT-technologieën leiden tot nieuwe manieren van communiceren, en deze nieuwe communicatiemethoden op hun beurt leiden weer tot nieuwe IT-innovaties.

Verbinden

Kortom, IT en communicatie zijn twee kanten van dezelfde munt. Ze werken samen om ons te helpen navigeren in de complexe digitale wereld van vandaag. Het werven van IT professionals en communicatie professionals, is daarom van cruciaal belang voor het succes van elke organisatie. Puzzle IT ziet hierin de meerwaarde en kansen die het met zich meebrengt.

Het gaat nog wel tijd kosten dit goed te integreren op de website.

Echter zodra dit klaar is, delen wij dit hier op LinkedIn. Wij zijn in ieder geval super blij met deze toevoeging en de kansen die het biedt.

Stay tuned and volg ons op LinkedIn.