Zullen wij kennismaken?

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Vul dan ons contactformulier in.

Max. bestandsgrootte: 1,000 MB.

Contactgegevens

Telefoonnummer:
085 - 06 08 778

E-mail:
info@puzzleit.nl

Tamara en Rogier - oprichters Puzzle IT

Dit is wat je van ons mag verwachten

  • Open communicatie
  • Snelheid
  • Coaching op gebied van soft skills (in overleg)

Wij willen jou leren kennen en willen dat jij ons leert kennen. Wij maken daarom graag tijd voor je – ook na kantoortijd, als dit je beter uitkomt. Het kunnen bieden van dit stukje extra service is voor ons heel belangrijk.

Door elkaar voor de plaatsing goed te leren kennen, voorkom je dat er een totaal verkeerde match wordt gecreëerd. Het is belangrijk om niet alleen elkaars wensen goed te begrijpen, maar ook de pijn- en groeipunten van de betrokken partijen te kennen. Hoe beter de match, hoe tevredener iedereen is. Win-win, want ook wij willen duurzame relaties opbouwen met alle partijen waarmee we werken.

Onze opdrachtgevers kunnen met ons om tafel om te bespreken wat de visie is en welk personeel zij daarmee willen werven. Heb je een professional en loopt de opdracht niet soepel, kunnen wij daar ook in begeleiden en zullen wij ook ten alle tijden jullie belangen behartigen zodat aan het eind iedereen tevreden is. Dat is onze belofte.

En voor onze professionals: Is een aan jou toegewezen opdracht zo goed als bijna afgerond en de klik tussen een opdrachtgever en jou goed? Dan kan je periode bij die opdrachtgever best worden verlengd. Is er tussen een opdrachtgever en jou geen goede klik? Geen nood: in dat geval gaan we ons best doen om een fijnere opdrachtgever voor je te vinden.

We gaan 100% voor jou, of je nu een professional of een opdrachtgever bent.

Benieuwd naar de mogelijkheden?