Vacatures

Puzzle IT & Communication volgt de trends binnnen de Overheid is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Door een groeiend tekort aan goede IT en Communicatie professionals in een stagnerende markt zijn de werving en selectie van goede professionals een uitdaging voor opdrachtgevers.

Wat kan Puzzle IT & Communication voor jou betekenen?

Als jij als professional op zoek bent naar een nieuwe opdracht, helpen we je graag. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het vinden van zzp-opdrachten binnen de overheid, tijdelijke opdrachten en opdrachten op basis van payroll (projectbasis). Bij ons staan transparantie en onze drie kernwaarden centraal: verbinden, vertrouwen en verduurzamen.

Wij werken vanuit huis of op een flex-locatie, dus niet vanuit een duur kantoorpand. Tevens hebben geen wij geen recruiters, marketeers of backofficemedewerkers, die betaald moeten worden. Naast dat wij dat niet willen,  hoeven wij dus geen hoge tarieven te rekenen die ten koste gaan van onze professionals. Voor ons staan het bouwen aan duurzame relaties en vertrouwen hoog in het vaandel, dus we streven naar volledige transparantie. En ten slotte, als jouw huidige opdracht bijna ten einde komt, gaan wij proactief met je om de tafel om te bespreken wat je zoekt in een volgende opdracht, en vervolgens regelen wij de rest.

Wij vinden het ook fijn om tijdens de opdrachten projecten te evalueren: hoe gaat het, wat zijn je ambities nu en waar wil je over 5 jaar staan. Hoe kunnen wij jou daarmee helpen? Dit doen wij het liefst in een informele setting, met een kop koffie of lunch.

Puzzle IT & Communication kan professionals vinden en matchen op het gebied van data en procesmanagement, projectmanagement, teammanagement, verandermanagement, consultants, developers, beheerderders en alles wat ertussen zit. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het vinden van de juiste communicatie professionals, webredacteuren, contentspecialisten en woordvoerders.

Wat kan Puzzle IT voor jou betekenen?

Wat zoek jij bij een opdrachtgever?

Wist je dat in 2022 één op twintig Nederlanders wisselde van baan?

Op de gehele arbeidsmarkt is een tekort aan personeel een grote uitdaging. Zo ook binnen de Overheid. Veel onderzoeken wijzen uit dat de stagnerende economie ervoor zorgt dat de grote Tech-bedrijven banen moeten schrappen en een deel van het personeel moet ontslaan en de kleinere organisaties deze specialisten veelal te duur vinden.

Dus: hoe vind je hier nu een goede balans in als organisatie en professional, want je wilt het beste personeel trekken, de leukste opdracht vinden wellicht. Dus een kritische vraag kan zijn: Is geld je drijfveer, hecht je veel waarde aan een goede werkcultuur, plezier, thuiswerken of is een eis: een goed inwerktraject? Door dit vooraf met ons te bespreken, kunnen wij ervoor zorgen dat jij bij een organisatie wordt voorgesteld, die op dezelfde element het accent legt als jij.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dé specialist voor IT vacatures

Kopje koffie?

Wij vinden het ook fijn om tijdens de opdrachten projecten te evalueren: hoe gaat het, wat zijn je ambities, hoe kunnen wij jou daarmee helpen?

Dit doen wij het liefst in een informele setting, met een kop koffie of lunch.

 

En daarnaast hechten wij veel waarde aan onze professionals leren kennen. Dit betekent dat elke professional die via ons start, wij persoonlijk hebben ontmoet. Alleen zo bouw je aan kwalitatieve en duurzame relaties.

Kopje koffie? Contact Puzzle IT

Onze opdrachtgevers