Over Puzzle IT & Communication 

Verbinden, vertrouwen en verduurzamen

Puzzle IT & Communication - onze intrinsieke motivatie

De oprichters zijn in 2023 Puzzle IT & Communication gestart , omdat zij willen uitdragen waar zij  privé en als ondernemer voor staan. Ondanks de zeer spannende stap voelde het vanaf het eerste moment het juiste om te doen. Onafhankelijkheid, volgens onze normen en waarden én missie en visie te werk gaan - dit doen wij volgens onze drie kernwaarden: verbinden, vertrouwen en verduurzamen.

Voor ons staan bouwen aan duurzame, goede relaties met professionals en opdrachtgevers hoog in het vaandel. Het vinden van de juiste professional en deze koppelen aan de juiste opdrachtgever is onze belofte. Hierdoor gaan persoonlijke groei en onze zakelijke ambities nog beter hand in hand. Succes creëer je door de juiste samenwerking te bieden in deze snel veranderende markt. Door goed te begrijpen waar voor alle partijen de ambities en uitdagingen liggen, zijn wij in staat de ideale match te creëren.

Wij brengen zowel ruime ervaring vanuit de recruitmentbranche binnen de (semi) overheid mee, alsmede kennis van het IT en het Communicatie snijvlak. Wij zijn ervan overtuigd dat wij hierdoor een toegevoegde waarde hebben voor zowel onze professionals als opdrachtgevers.

Over Puzzle IT - Over Puzzle Tamara en Rogier
Wat kan Puzzle IT voor jou betekenen?

Wij gaan honderd procent voor de professionals in ons netwerk, weten waar de persoonlijke ambities liggen en zijn bovenal geïnteresseerd in de persoon achter het cv. En ruim voor de contracten van onze professionals aflopen, gaan wij proactief op zoek naar een nieuwe opdracht om zo de continuïteit te waarborgen.

Onze opdrachtgevers zijn daarentegen net zo belangrijk. Wij kennen de opdrachtgevers en weten waar ze voor staan. We begrijpen waar de behoefte ligt, kennen eventuele pijnpunten en weten wat er in binnen de (semi) overheid speelt. Hierdoor kunnen wij hen zo goed mogelijk begeleiden en ondersteunen met het vinden van de juiste IT en Communicatie professional.

Voor ons is recruitment meer dan alleen een professional koppelen aan een opdrachtgever. Bij ons vind je de juiste naast een goede werkcultuur, plezier en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling. En dit alles op basis van reciprociteit, vertrouwen en transparantie. Met als resultaat, een tevreden professional en een tevreden opdrachtgever.

Vacatures & Recruitment

  • ZZP (freelance) opdrachten
  • Tijdelijke opdrachten
  • Detacheringsopdrachten

Vind hier die ervaren Professional!

Onze belofte aan jou

Puzzle IT & Communication wil anders zijn, dus dat begint met daadkracht. Wij maken onze belofte waar, bij ons sta jij als professional centraal!

Wij zijn transparant in alles wat wij doen op gebied van recruitment. Wat betekent dit dan in de praktijk?

Wij benaderen professionals bij voorkeur alvorens een opdracht door te sturen. Wij willen eerst kennismaken, nemen hier de tijd voor, dan gaan wij op zoek. Hebben wij de opdracht gevonden waar je blij van wordt, dan zijn wij transparant over hoeveel onze fee is. Geen gedoe, geen geheim. En bovenal blijven wij in contact, communicatie is key. Behandel elkaar zoals je zelf behandelt wilt worden. Ofwel reciprociteit in onze duurzame relaties.

Missie en Visie - Puzzle IT

Missie & Visie

Puzzle IT & Communication is dé businesspartner op het gebied van IT en Communicatie binnen de (semi) overheid en in staat is om hiervoor de volledige arbeidsmarkt voor opdrachtgevers te ontsluiten. Dit doet zij door de intrinsieke motivatie en de behoeften van zowel professionals als opdrachtgevers te willen begrijpen. Wij ontzorgen beide partijen in het proces om te komen tot de ideale match. Onze ambitie is niet de grootste te worden. ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.’  Wij zijn flexibel, hebben korte lijnen, scherpe tarieven en er is veel ruimte voor persoonlijk contact. Zo staan onze professionals en opdrachtgevers centraal.

Er is een groeiend tekort aan goede IT en Communicatie professionals met specifieke kennis, terwijl de markt blijft groeien en continu verandert. Ontwikkelingen staan nooit stil. En greep uit deze ontwikkelingen binnen de overheid en semioverheid zijn, veranderingen van de manier van werken organisatie breed, werkprocessen verbeteren, AI, Digitale transformatie, en arbeidstekorten. De markt stelt steeds hogere eisen; het moet steeds meer en sneller. Technologieën veranderen mee, waardoor specialismen en kwaliteiten van professionals ook steeds belangrijker worden. Wij zien het als dé uitdaging om dit proces naar een hoger level te tillen.

Dé partner voor IT en communicatie vacatures