Recruitment

Strategisch advies voor de (semi) Overheid

Recruitment - Puzzle IT

Stijgende kosten, toenemende complexiteit, veranderende omgevingen en schaarste van personeel zijn pijnpunten waar praktisch elke organisatie tegenaan loopt. Echter zijn bij de (semi) overheid de mate van complexe vraagstukken dusdanig specifiek, dat wij bewust hebben gekozen ons te richten op dit segment.

Puzzle IT & Communication is dé strategische businesspartner die in staat is de juiste professional, op het juiste moment, tegen de juiste kosten én contractvorm te vinden. Wij denken proactief met onze opdrachtgevers mee, zodat wij duurzame relaties met onze opdrachtgevers kunnen aangaan op het gebied van IT en Communicatie professionals.

Mensen maken het verschil

Personeel is het belangrijkste kapitaal voor een organisatie. Een juiste werkethiek, de intrinsieke wil om te werken en het goed inzetten van talenten leveren plezier en energie op. Het is tijd om te investeren als organisatie juist nu, nu deze maar moeilijk het juiste personeel kunnen vinden. Wees innovatief, creatief en kijk hoe je als organisatie via je maatschappelijke missie, je personeel op duurzame wijze kunt werven. Wij denken hier graag over mee, wij kennen onze professionals en weten wat er binnen de (semi) overheid speelt.

Hoe trek je het juiste personeel aan? Wat wil je als organisatie uitdragen en bovenal: wat heb je als organisatie te bieden?

Met het screenen van een cv van een professional kom je een heel eind, maar je mist daarbij toch een aantal sociale en emotionele aspecten. Die kun je onmogelijk uit een cv opmaken. Dit zijn echter wel essentiële bouwstenen voor het creëren van een goede match. Het creëren van een goede match kan daarom een tijdrovend proces zijn, een proces dat wij bij Puzzle IT & Communication heel graag uit handen nemen.

Dé partner voor IT en Communicatie vacatures

Vacatures & Recruitment

  • ZZP (freelance) opdrachten
  • Tijdelijke opdrachten
  • Detacheringsopdrachten

Ervaren IT-professionals
Ervaren Communicatie professionals

Weten wat de voordelen zijn van het inschakelen van een recruitmentbureau?

Kernwaarden verbinden - Puzzle IT

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een recruitmentbureau is er voor zowel opdrachtgevers als professionals. Een recruitmentbureau inschakelen is met name ideaal als je als opdrachtgever zelf geen tijd hebt om de zoektocht naar personeel te starten en als jij als professional een opdracht bij een opdrachtgever vrijwel hebt afgerond. Of een beetje hulp bij het vinden van een nieuwe opdrachtgever wel kunt gebruiken.

Dus: heb je stress als opdrachtgever omdat een opdracht afloopt en de professional ermee stopt of dat het een wederzijdse beslissing is en je deze opnieuw moet vervullen? Wij ontzorgen hier in het totale proces in.

Of omdat je opdracht als professional bijna is afgerond en ben je op zoek naar een andere opdracht die beter voegt? Ben je niet happy met je opdracht en ben je op zoek naar een andere? Wij regelen dat voor je, wij behartigen jouw belangen. Jij kunt aangeven wat je wilt verdienen, op welke vlakken je je wil ontwikkelen, wat je zoekt bij een organisatie en wat vooral niet. Op het moment dat je op gesprek gaat, is er dus al een zogeheten screening geweest. Dit bespaart tijd en dus geld.

Daarnaast is het inschakelen van een recruitmentbureau ideaal omdat wij weten wat er binnen opdrachtgevers speelt en zo of bepaalde opdrachtgever en professional een goede match zullen vormen. En ten slotte is het inschakelen van een recruitmentbureau ideaal omdat wij tussentijds evaluatiesessies organiseren. Tijdens deze sessies krijgen wij inzicht in wat er goed gaat en wat er beter kan en kan er – indien nodig – tussentijds nog worden bijgestuurd.